Reaktioner

Brev fra Sara:


Tak fordi du ændret mit liv. Uden din hjælp havde jeg aldrig fået ændret vinklerne på mit liv

Du har fået brikkerne til at falde på plads, hvilket har givet et helt nyt perspektiv. Jeg har endeligt fået bearbejdet den tunge rygsæk af forkludrede følelser, som jeg har slæbt rundt på i så mange år.

Det bedste du lært mig er at kende mig selv. Jeg har lært min egen "llile pige " at kende , så jeg frem over kan passe på hende og give hende den omsorg hun aldrig fik. 

Jeg har sluttet fred med mine passive forældre og tilgivet at de ikke var der for mig, fordi du lært mig at forstå deres mangler.

Mit parforhold har også mærket forændringerne, da jeg nu kan give min kæreste den tolerance og respekt, som jeg tidligere ikke var i stand til at give.

Alt i alt er jeg blevet bedre til at umgås andre, da alle de forkludrede følelser er bearbejdet. Mit liv bliver aldrig det samme, for nu er det en ny frisk start !


1000 tak....

SaraJeg føler, at jeg er meget stærkere psykisk i dag, jeg er blevet god til at sige min mening, og er godt på vej til at kunne udtrykke hvad jeg føler, og er ikke længere så flov hvis jeg viser at jeg er ked af det eller ikke fremstår som en superwoman foran mine venner eller min kæreste.
Jeg kan godt lide den udvikling der er sket med mig gennem det sidste år ved hjælp af samtalerne..

R. 40 år, kvindeDet er en underlig fornemmelse efter den sidste konsultation, fordi man har vænnet sig til at drøfte specifikke ting med dig. Men jeg har kunnet mærke, at de ting du/vi formåede at ændre ved mig er vedvarende, i og med at jeg har bibeholdt de ting jeg har 'lært' efter det her halve år.
Og det er jeg dig meget meget taknemlig for. Du får uden tvivl rosende ord fra mange andre, men jeg følte at jeg ville dele det med dig, fordi det har betydet meget for mig...

L. 43, mand
Nu er det næsten et halvt år siden vores sidste konsultation. Jeg føler, at du har hjulpet mig rigtig meget og vil gerne understrege overfor dig, hvor meget vores samtaler egentlig har hjulpet mig. Dels med mine spiseforstyrrelser og ikke mindst med at ændre nogle grundlæggende ting i min tankegang omkring mit selvværd ...

S. 23 år, kvinde